EN   •            RU ☎ +373.62.00.1893
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI
Castel MIMI

RESORT

Castel MIMI este un resort unic, care include o gamă largă de servicii, pentru asigurarea unei surse de bunăstare, confort și relaxare. Sunt disponibile spații de cazare, piscină în aer liber, locații pentru organizarea petrecerilor și evenimentelor. În viitorul apropiat este prevăzută deschiderea unui Wine SPA, inaugurarea teraselor și extinderea numărului camerelor de hotel.

PISCINĂ

Dă o notă de prospețime monotoniei caniculare

Castel Mimi dispune de o piscină semi-olimpică, cu o lungime de 25 de metri, perfectă pentru a petrece timpul pe vreme de caniculă.

Materiale calitative și tehnologii de ultimă generație, pentru satisfacerea exigențelor la nivel internațional.

Tratarea apei cu ozon pentru crearea unui mediu confortabil, sigur și sănătos pentru întreaga familie. Prezența unui bazin pentru copii.

Piscina este dotată de un bar în care vă veți putea potoli setea cu băuturi și cocktailuri preparate pe bază de ingrediente proaspete și naturale, fiind disponibil și un meniu cu gustări ușoare pentru a obține un surplus de energie.

Program de lucru:
Marți - duminică: 10:00 – Apusul soarelui
Luni: Închis

Tarife:
Marți – vineri: 300 MDL/persoană/zi
Sâmbătă și duminică: 350 MDL/persoană/zi

Copiii sub vârsta de 10 ani, cu însoțirea unui adult, beneficiază de excursie gratis.

*Prețurile afișate sunt promoționale. Urmează o majorare a tarifelor.

LODGES

RELAXARE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Castel Mimi dispune de o infrastructură hotelieră de 5 stele, care include 7 căsuțe unice din piatră, construite după conceptul designerului italian cu renume mondial Arnaldo Tranti.

Fuziunea dintre tradițiile locale și elementele arhitecturale moderne a permis crearea unor spații confortabile, elegante și intime.

Fiecare cameră dispune de un așternut pentru cuplu, birou, cameră de baie, minibar, dulăpioare, safeu. Sunt disponibile aparate de cafea și ceai, televiziune digitală, WI-FI gratuit și sistem de aer condiționat (sau de încălzire pe timp de iarnă).

Program de lucru: Anul împrejur.

Tarif per 24 ore: 250 EUR per căsuță.

Prețul include: - Micul dejun - Minibar cu băuturi răcoritoare - Acces nelimitat la piscină.

WINE SPA

VĂ VA READUCE LA VIAȚĂ

În curând…

Locul unde veți redescoperi proprietățile curative ale vinului și nu doar. Jacuzzi, saună, degustări terapeutice de vin, masaj cu ulei extras din semințe de struguri și chiar băi cu vin, toate acestea pentru a vă asigura un maxim de relaxare și revigorare.

HOTEL

Concept fără egal în sfera deservirii ospitaliere

În curând…

Hotel de 5 stele, ce va cuprinde 10 suite spațioase și 4 apartamente prezidențiale, amplasate în incinta Castelului Mimi. Anturaj pitoresc. Design elegant. Deservire de top.

Acces rapid către diversele locații ale complexului: SPA, Piscină, Restaurant, Săli pentru conferințe și evenimente, etc