The Governor’s Blend

Un ansamblaj care combină proprietățile cele mai de seamă a celor mai reprezentative soiuri produse de Castel Mimi în anul 2018: Cabernet Sauvignon oferă un potențial enorm de maturare, Feteasca Neagră oferă un suflu tradiționalism și fructuozitate, pe când Saperavi completează prin nuanțe impecabile de mirodenii. Degustătorul va fi cucerit prin arome de prune uscate și șofran. Gustul complex destăinuie nuanțe de afine și mure. Postgustul este bogat, deschizându-se prin senzații de cafea și ciocolată neagră, ultimele fiind obținute prin maturarea vinului în butoaie de stejar francez. Un vin impecabil care poate fi savurat fie acum, fie peste ani.

Temperatura de servire: +15°C – +18°C.

Condiții de păstrare recomandate: +5°C – +20°C, în spații uscate, bine aeresite, cu umiditate relativă de max. 85%.

Nivelul de alcool: 15.0%