Suntem mândri de poziția noastră de cel mai bun producător de vin din Moldova, o apreciere ce ne-a fost acordată de Raimonds Tomsons, somelierul nr.1 din Europa și nr.3 în lume, pentru vinul nostru Cabernet Sauvignon 2012 Reserve. Întreaga noastră colecție a câștigat peste 65 de premii naționale și internaționale. Calitatea excepțională a vinurilor noastre se datorează lungii noastre istorii de pionierat în domeniul noilor tehnologii, condițiilor ideale și unice de cultivare a viței de vie, dar și pasiunii și competenței demonstrate de vinificatorii noștri în fiecare etapă a procesului de producție.

Seria The Governor

The Governor este o serie de vinuri premium, creată pentru a onora memoria fondatorului Castel Mimi. Fiecare vin posedă arome nobile și gusturi complexe, în mare parte datorită roadei extraordinare ale anului 2018, considerat de mulți ca fiind unul din cei mai buni din regiune.

Citește mai mult

Seria Limited

Vinurile seci, pline de rafinament, cu un potențial enorm care își ia originile în regiunea viticolă Codru, în special în microzona din satul Speia. O serie complexă cu un gust bogat și nobil, plin de nuanțe fructate și un buchet ademenitor prin eleganță și farmecul său specific.

Citește mai mult

Colecția rezerv

Colecția noastră Reserve reprezintă cel mai înalt grad de perfecțiune în producerea vinului obținut de Castel Mimi. Aceste două vinuri exclusive, de înaltă calitate, din cele mai bune recolte ale anului 2012, au fost maturate în butoaie de stejar franțuzesc în ediție limitată timp de 36 de luni și maturate în sticle timp de 4 ani.

Citește mai mult

Colecția clasică

Colecția Clasică combină tradiția cu inovația pentru a crea vinuri seci de înaltă calitate, cu o complexitate de arome, culori generoase și profunzime. Unele dintre vinuri sunt proaspete și tinerești, în timp ce altele sunt mai complexe după 6 luni de maturare în butoaie de stejar. Sunt produse din unele dintre cele mai bune, soiuri clasice moldovenești și includ vinuri precum Cabernet Sauvignon și Merlot.

Citește mai mult

AnimAliens Wines

Tânăr, curajos, autentic AnimAliens Wines sunt vinuri tinere, cu caractere proaspete și persistente. Vinuri strălucitoare care exprimă natura vie și abundentă a pământului moldovenesc. Fiecare etichetă înfățișează imaginea unui animal din folclorul și legendele locale moldovenești. Simbolurile pline de culoare reprezintă buchetele de vin, modele de pe covoarele tradiționale moldovenești și aduc un omagiu locurilor, credințelor și evenimentelor istorice.

Citește mai mult

Colecția Ice Wine

Colecția Ice Wine, altfel spus vin de gheață, este produsă din struguri înghețați natural la -6°C -10°C. Frumoasa culoare aurie a acestora se asortează cu gustul bogat și copt al fructelor exotice.

Citește mai mult

Unde să guști și să cumperi

Tururi Vinicole Restaurant & bar Magazinul Nostru