Tururi vinicole si ateliere

Faceți un tur ghidat al vinăriei noastre, gustați vinuri moldovenești de top și mâncăruri tradiționale moldovenești. Citiți mai jos despre tururile noastre cu degustare de mâncare și vinuri de top sau vizitați pagina noastră Ateliere pentru a afla cum puteți învăța despre gătitul moldovenesc, să cupajați vinuri moldovenești sau să gustați vinuri moldovenești cu un profesionist.

Tururi vinicole și degustare de mâncare

Fiecare tur al vinăriei vă permite să descoperiți povestea fascinantă din spatele Castel Mimi și să gustați unele dintre cele mai bune vinuri moldovenești. Turul vinăriei include o plimbare captivantă prin beciuri, grădini, curte și zona de producție a cramei. Turul vinicol se încheie cu degustări de vin ghidate care vă vor oferi o experiență senzorială deosebită. Toate tururile noastre, cu o excepție, includ, de asemenea, o selecție de mâncăruri tradiționale moldovenești, preparate gourmet.

Toate rezervările se vor face pentru intervalul de timp care vă este cel mai convenabil: zi sau seară. După rezervarea turului, vă vom contacta pentru a stabili cea mai bună oră pentru vizita dumneavoastră.
Prin folosirea sistemului de rezervare, confirmați că ați citit și sunteți de accord cu Termeni și condiții

  • Tururile vinicole trebuie pre-rezervate, sau online, la numărul de telefon: +373 265 0 1893, sau prin e-mail la: rezervari@castelmimi.md.
  • Ultimul tur începe la ora 16:30. Pentru tururile care încep mai târziu, veți fi taxat suplimentar cu 100 MDL de persoană.
  • Copiii cu vârste cuprinse între 5 și 12 ani însoțiți de un adult beneficiază de acces gratuit. Adolescenții cu vârste cuprinse între 13 și 18 ani vor plăti 100 MDL per persoană. Copiii și adolescenții nu pot participa la degustarea vinului.
  • În cazul în care întârziați la tur, Castel Mimi SRL își rezervă dreptul să anuleze vizita dvs., fără anunț prealabil, sau să vă limiteze timpul turului.
  • Castel Mimi își rezervă dreptul de a modifica conținutul și / sau prețurile pachetelor în funcție de disponibilitatea și / sau costurile produselor și materiei prime pe piață.
  • Fiecare porție de vin, inclusă în pachetul turistic, are 100 de ml.
  • Castel Mimi SRL poate combina câteva grupuri mai mici de turiști, care vorbesc aceeași limbă, într-un grup mai mare.
  • Termenul limită pentru un tur este aproximativ, dar nu poate depăși 3 ore.