SPA CU VIN

Deschidere în curând!

Castel Mimi Wine Spa va fi primul spa cu vin din Moldova. Amplasat în stațiunea de 5 stele Castel Mimi Boutique Hotel, va fi locul ideal pentru a vă relaxa, regenera și a descoperi proprietățile curative ale vinului. Spa-ul cu vin va cuprinde un jacuzzi, o saună, degustare terapeutică de vinuri, masaj cu uleiuri din semințe de struguri și băi cu vin. Toate serviciile noastre sunt concepute pentru a combina plăcerea cu bunăstarea.

Explorați castel mimi

Castel Mimi găzduiește un hotel boutique de 5 stele și o piscină olimpică în aer liber. Oaspeții pot, de asemenea, să facă un tur al frumoasei noastre vinării sau să învețe despre degustarea de vinuri sau mâncărurile tradiționale moldovenești la atelier.

Avem un restaurant de fine dining și baruri tradiționale, iar ca unul dintre cei mai buni producători de vin din Moldova, vă putem acompania mesele cu unele dintre cele mai bune vinuri disponibile.

Pentru detalii despre spa-ul nostru cu vin sau despre vizitarea Castel Mimi, sunați-ne la +373 265 0 1893 sau trimiteți-ne un e-mail la office@castelmimi.md.