Cea mai buna locatie pentru o nunta de vis

Gama incredibilă de spații interioare și exterioare uimitoare, dar și grădinile veșnic verzi, fac din Castel Mimi locul ideal pentru nunta de poveste la care visați. Castel Mimi este singurul castel din Moldova și este inclus cu mândrie printre cele 15 cele mai frumoase vinării din lume. Echipa noastră de bucătari și planificatori de nunți vă va umple ziua cu vinuri rafinate, mâncăruri, muzică și amintiri pentru o viață.

ÎNTREBAȚI ACUM: Pentru detalii despre organizarea nunții dvs. la Castel Mimi, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md.

Royal ceremony Best outdoor wedding venue Moldova

Ceremonie regală

Una dintre cele mai uimitoare locații pentru ceremonii nupțiale se află chiar în fața castelului istoric Castel Mimi. Acest loc are dimensiunea de 650 de metri pătrați și poate găzdui până la 50 de persoane.

Pavilion Best wedding venue Moldova

Pavilionul

Pavilionul „Casa Luminii” este singura clădire din Moldova cu toți pereții realizați în totalitate din sticlă, oferind o priveliște de 360 de grade asupra castelului și grădinilor. Locația poate primi până la 240 de persoane și având dimensiunea de 785 de metri pătrați, veți avea spațiu pentru bufete, decorațiuni și un ecran LED.

Pergola Best outdoor wedding venue Moldova

Pergola

Acest loc cu adevărat magic, în aer liber, se laudă cu pereți din viță de vie de ambele părți. Este incredibil de versatil, permițând crearea tavanelor cu flori suspendate și așezarea meselor, scaunelor și canapelelor, în interior sau în exterior. Locația are o dimensiune de 248 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane.

Italian garden Best outdoor wedding venue Moldova

Grădina italiană

Acest spațiu este compus din trei terase mari, pe mai multe niveluri, în fața castelului, care pot găzdui cele mai fantastice evenimente de nuntă. Are o dimensiune de 650 de metri pătrați și poate primi până la 300 de persoane.

Mimi square_Party Venue Hire

Scuarul mimi

Scuarul Mimi este punctul central din curtea Castelului Mimi și oferă priveliști care îți taie răsuflarea. Este, de asemenea, locația singurei fântâni muzicale, colorate din țară. Scuarul, împreună cu terasele mari din jur, însumează 2.220 de metri pătrați și poate primi până la 2000 de persoane.

wine party room Best wedding venue Moldova

Wine party room

Această locație stilată și elegantă oferă mese lungi, canapele confortabile și un bar cu vinuri. Are 219 metri pătrați și poate primi până la 50 de persoane.

Restaurant Best wedding venue Moldova

Restaurant

Restaurantul nostru de fine dining este un spațiu șic și elegant, cu mese de diferite dimensiuni, care pot fi grupate și așezate la cerere. Are dimensiunea de 220 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane.

Diorama Best wedding venue Moldova

Diorama

Intrarea principală a stațiunii vă întâmpină în această locație multifațetată, cu o recepție, barul „Wine & Coffee Time” și o sală de conferințe. Sala de conferințe are 162 de metri pătrați și o capacitate de până la 50 de persoane.

Wedding planning Moldova

Planificarea nunții

De la alegerea meniului, până la asigurarea faptului că ziua dvs. decurge bine, managerul nostru de evenimente și bucătarul nostru vor fi alături, cu sfaturi și sugestii, pentru ca nunta dvs. să fie într-adevăr memorabilă și unică.

Wedding food Best wedding venue Moldova

Meniul de nuntă

Alegeți dintr-o gamă delicioasă de preparate culinare rafinate, de înaltă calitate, care vă vor încânta invitații. Bucătarul nostru poate pregăti niște mostre, ca să vă ajute la alcătuirea  meniului perfect, sugerându-vă atât preparatele, cât și modul în care ele pot fi prezentate, pentru a garanta o experiență gastronomică pe cât de delicioasă, pe atât de frumoasă.

Închirierea locației pentru nuntă

Găsiți-vă cel mai bun loc pentru nunta dvs. la Castel Mimi sunându-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md.

Pentru acompanierea  nunții dvs.

Pachetele noastre pentru evenimente nupțiale pot include cazarea pentru nuntă la hotelul nostru boutique, piscină și spa cu vin, precum și tururi și ateliere de vin pentru dvs. sau oaspeții dvs.