Evenimente private – Închirierea locatiei pentru petreceri

Dacă doriți să închiriați locația perfectă pentru petrecerea dvs. privată, incredibila gamă Castel Mimi de spații interioare și exterioare uimitoare, dar și grădinile veșnic verzi, fac din Castel Mimi un loc ideal pentru petrecerea la care ați visat. Castel Mimi este singurul castel din Moldova și este inclus cu mândrie printre cele 15 cele mai frumoase vinării din lume. Echipa noastră de bucătari și planificatori de petreceri vă va umple ziua cu vinuri rafinate, mâncăruri, muzică și amintiri pentru o viață.

ÎNTREBAȚI ACUM: Pentru detalii despre organizarea petrecerii dvs. la Castel Mimi, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md.

Pergola_Party Venue Hire

Pergola

Acest loc cu adevărat magic, în aer liber, se laudă cu pereți din viță de vie de ambele părți. Este incredibil de versatil, permițând crearea tavanelor cu flori suspendate și așezarea meselor, scaunelor și canapelelor, în interior sau în exterior. Locația are o dimensiune de 248 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane.

Pavilion at night_Party Venue Hire

Pavilionul

Pavilionul „Casa Luminii” este singura clădire din Moldova cu toți pereții realizați în totalitate din sticlă, oferind o priveliște de 360 de grade asupra castelului și grădinilor. Locația poate primi până la 240 de persoane și având dimensiunea de 785 de metri pătrați, veți avea spațiu pentru bufete, decorațiuni și un ecran LED.

Italian garden Best outdoor wedding venue Moldova

Grădina italiană

Acest spațiu este compus din trei terase mari, pe mai multe niveluri, în fața castelului, care pot găzdui cel mai complex decor de petreceri și structuri temporare. Are o dimensiune de 650 de metri pătrați și poate primi până la 300 de persoane.

Mimi square_Party Venue Hire

Scuarul mimi

Scuarul Mimi este punctul central din curtea Castelului Mimi și oferă priveliști care îți taie răsuflarea. Este, de asemenea, locația singurei fântâni muzicale, colorate din țară. Scuarul, împreună cu terasele mari din jur, însumează 2.220 de metri pătrați și poate primi până la 2000 de persoane.

wine party room Best wedding venue Moldova

Wine Party Room

Acest loc cochet și stilat oferă mese lungi, canapele confortabile și un bar cu vinuri. Are 219 metri pătrați și poate primi până la 50 de persoane.

Restaurant Best wedding venue Moldova

Restaurant

Restaurantul nostru de fine dining este un spațiu șic și elegant, cu mese de diferite dimensiuni, care pot fi grupate și așezate la cerere. Are dimensiunea de 220 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane.

Party Venue Hire

Planificarea petrecerii

De la alegerea meniului, până la asigurarea faptului că petrecerea dvs. se desfășoară fără probleme, managerul de evenimente și bucătarul nostru vor fi alături, cu sfaturi și sugestii, pentru ca petrecerea dvs. să fie într-adevăr memorabilă și unică.

Party canapes_Party Venue Hire

Meniul de petrecere

Alegeți dintr-o gamă delicioasă de preparate culinare rafinate, de înaltă calitate, care vă vor încânta invitații. Bucătarul nostru poate pregăti niște mostre, ca să vă ajute la alcătuirea  meniului perfect, sugerându-vă atât preparatele, cât și modul în care ele pot fi prezentate, pentru a garanta o experiență gastronomică pe cât de delicioasă, pe atât de frumoasă.

Wine cellars_Party Venue Hire

Tururi vinicole și ateliere

Vă putem, de asemenea, distra oaspeții cu tururi ghidate și degustări de vin, cursuri de gătit în tradiționalul cuptor moldovenesc sau ateliere de cupajare a vinului.