GRĂDINĂ ȘI TERASE

Castel Mimi este catalogat cu mândrie drept una dintre cele mai frumoase 15 vinării din lume, în mare parte grație gamei noastre unice de terase uimitoare și grădini veșnic verzi. Spațiile noastre exterioare, mari și diverse, includ o piață a orașului, terase de vară, spații pentru picnicuri și masterclass-uri de gătit, și o curte în care se desfășoară evenimente culturale mari, precum concerte, spectacole sau mese în aer liber. Grădinile și terasele noastre sunt deschise vizitatorilor și sunt disponibile pentru închiriere pentru evenimente private sau corporate.

Mimi square_Party Venue Hire

Scuarul Mimi

Scuarul Mimi este punctul central din curtea Castelului Mimi și oferă priveliști care îți taie răsuflarea. Este, de asemenea, locația singurei fântâni colorate, muzicale din țară care poate dansa și schimba culorile noaptea. Scuarul Mimi este locul perfect pentru concerte și evenimente în aer liber. Vizitați pagina noastră Evenimente sau contactați-ne pentru a afla mai multe.

Grădina de zarzavaturi / bucătăria de vară

Grădina noastră de zarzavaturi include și un cuptor tradițional moldovenesc cu lemne în aer liber, amintindu-ne de gătitul moldovenesc din Evul Mediu. Bucătăria este înconjurată de aroma florilor, condimentelor și legumelor proaspete. Vizitatorii pot lua parte la lecții culinare sau pot urmări masterclass-uri de gătit. Vizitați pagina noastră Ateliere sau contactați-ne pentru a afla mai multe.

Labirintul din gard viu

Castel Mimi găzduiește primul labirint din țară. Este construit din arbuști decorativi veșnic verzi și este un loc extraordinar de distractiv pentru a vă ascunde de restul lumii cu un pahar de vin bun. Este deschis tuturor vizitatorilor veniți la Castel Mimi. Contactați-ne pentru a afla mai multe.

Terasele de vară

În curând, terase de vară la Castel Mimi. Terasele noastre sunt amplasate în preajma frumosului castel și sunt ideale pentru cei care vor să experimenteze plăcerea izvorâtă din vinuri rafinate și mâncare într-un cadru superb. Întrebați despre închirierea acestei zone pentru un eveniment corporate.

Podgoria

În curând, în toamna anului 2020, un spațiu creat pentru cei care doresc să fie mai aproape de cultura milenară a vinului din Moldova. Această zonă specială a podgoriei noastre va demonstra struguri de cele mai importante soiuri și va celebra complexitatea și diversitatea sectorului nostru vinicol. Zona va fi deschisă tuturor vizitatorilor veniți la Castel Mimi, fiind inclusă în excursiile noastre vinicole. Vizitați pagina noastră pentru tururi vinicole sau contactați-ne pentru a afla mai multe.

Pavilionul copiilor

În curând, în 2022, un spațiu de joc dedicat exclusiv copiilor. Pavilionul copiilor va fi un loc pentru jocuri și distracții, și va include diverse elemente pentru a crea o atmosferă de aventură. Contactați-ne pentru a afla mai multe.