– CASTEL MIMI – CEA MAI BUNA LOCAȚIE PENTRU EVENIMENTE

Situat în inima Moldovei, la doar o jumătate de oră de Chișinău, Castel Mimi este o locație perfectă pentru evenimente cu adevărat memorabile. Gama largă de spații unice interioare și exterioare ne fac să fim unul dintre cele mai bune locuri pentru evenimente, disponibil spre închiriat pentru nunți, concerte, expoziții, prezentări de modă și petreceri private. Totodată, în fiecare an, suntem gazda a patru evenimente incredibile, la care atât cei tineri, cât și cei bătrâni se pot bucura de deliciile sărbătorilor desfășurate la Castel Mimi.

Wedding at Castel Mimi_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

Nunți

Trăiți-vă nunta de poveste înconjurați de frumusețea istorică a castelului nostru, grădini veșnic verzi și terase uimitoare în aer liber. Echipa noastră de bucătari și planificatori de evenimente vă va umple ziua cu vinuri rafinate, mâncăruri, muzică și amintiri pentru o viață.

Citește mai mult
Best events venue Moldova

Evenimente private

Fiți gazda unei petreceri perfecte la Castel Mimi. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui loc de petrecere mic sau mare, în interior sau în aer liber; avem cele mai bune opțiuni din care să alegeți. Mâncarea delicioasă, vinurile rafinate și atmosfera deosebită vă așteaptă la Castel Mimi.

Citește mai mult
Outdoor concert_Best events venue Moldova

Concerte

Castel Mimi este locația ideală pentru concerte și spectacole de orice anvergură și complexitate. Cu gama noastră largă de spații unice atât pentru evenimente în interior, cât și în exterior, puteți fi sigur că veți fi gazda unui eveniment extraordinar.

Citește mai mult

Evenimente anuale

În fiecare an, Castel Mimi găzduiește patru evenimente fascinante și captivante. Cu muzică live, mâncare gastronomică tradițională și lumini de sărbătoare, mii de oameni, tineri și bătrâni, se pot bucura de deliciile sărbătorilor anuale desfășurate la Castel Mimi.

Citește mai mult

Inchirierea locației pentru evenimente

Pentru detalii despre organizarea unui eveniment la Castel Mimi, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md.

Pentru acompanierea evenimentului dvs.

Pachetele noastre de evenimente pot include, de asemenea, cazarea pentru evenimente la hotelul nostru boutique, piscină și spa cu vin, tururi vinicole și ateliere, acces la restaurantul nostru cu bucătărie fină și la baruri, iar participanții se pot bucura, de asemenea, de o plimbare relaxantă prin grădinile și pe terasele noastre.