LOCAȚIE PENTRU EVENIMENTE CORPORATE CU HOTEL

Dacă doriți să închiriați cea mai bună locație pentru evenimente corporate, cu cazare la hotel, vinăria Castel Mimi este locul ideal pentru dvs. Gama noastră incredibilă de spații interioare și exterioare uimitoare, dar și grădinile veșnic verzi, fac din Castel Mimi un loc ideal pentru orice tip de eveniment business sau corporate, precum seminare, conferințe, activități de team building, workshop-uri și petreceri corporate cu până la 800 de invitați. Castel Mimi este singurul castel din Moldova și este inclus cu mândrie printre cele 15 cele mai frumoase vinării din lume. Echipa noastră de bucătari și planificatori de evenimente corporate se va asigura că evenimentul dvs. este un succes, oferindu-vă locații unice, de înaltă calitate, echipamente de prezentare inovatoare, vin rafinat, mâncare, muzică, divertisment și cazare.

ÎNTREBAȚI ACUM: Pentru detalii despre locațiile noastre pentru evenimente și cazare la vinăria Castel Mimi, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md.

Pavillion_Corporate Events Venue With Hotel

Pavilion

Pavilionul „Casa Luminii” este singura clădire din Moldova cu toți pereții realizați în totalitate din sticlă, oferind o priveliște de 360 de grade asupra castelului și grădinilor. Această locație are o capacitate de până la 240 de persoane și, având o dimensiune de 785 de metri pătrați, este un spațiu ideal pentru evenimente corporate.

Outdoor event_Corporate Events Venue With Hotel

Scuarul mini

Scuarul Mimi este punctul central din curtea Castelului Mimi și oferă priveliști care îți taie răsuflarea. Este, de asemenea, locația singurei fântâni muzicale, colorate din țară. Acest loc este ideal pentru evenimente de până la 300 de persoane.

Italian garden Best outdoor wedding venue Moldova

Grădina italiană

Acest spațiu este compus din trei terase mari, pe mai multe niveluri, în fața castelului, care pot găzdui cele mai complexe decorațiuni pentru evenimente și structuri temporare. Are o dimensiune de 650 de metri pătrați și poate primi până la 300 de persoane.

Outdoor corporate event venue Moldova_sofas and chairs in a Pergola

Pergola

Acest loc uimitor, în aer liber, se laudă cu pereți din viță de vie din toate părțile. Este incredibil de versatil, permițând crearea tavanelor cu flori suspendate și așezarea meselor, scaunelor și canapelelor, în interior sau în exterior. Locația are o dimensiune de 248 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane.

Wine party room for hire near Chisinau at Castel Mimi winery

Wine Party Room

Acest loc cochet și stilat oferă mese lungi, canapele confortabile și un bar cu vinuri. Are 219 metri pătrați și poate primi până la 50 de persoane.

Restaurant Best wedding venue Moldova

Restaurant

Restaurantul nostru de fine dining este un spațiu șic și elegant, cu mese de diferite dimensiuni, care pot fi grupate și așezate la cerere. Are dimensiunea de 220 de metri pătrați și poate primi până la 80 de persoane.

Time cellar_Corporate Events Venue With Hotel

Beciurile istorice

În Beciurile istorice veți găsi un proiect cu adevărat uimitor, îl numim Masa Timpului. Este singura masă interactivă din Moldova, cu o rezoluție de 11k (11520 × 1080). Poate fi utilizată pentru prezentări de afaceri și este perfect compatibilă cu orice format digital.

Hotel and pool_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

Cazare la hotel

Oferim, de asemenea, cazare la hotel pentru evenimentele și petrecerile corporate organizate la hotelul boutique și la piscina noastră.

Canapes at corporate event_Corporate Events Venue With Hotel

Meniu pentru evenimente corporate

Alegeți dintr-o gamă delicioasă de preparate culinare rafinate, bucate tradiționale moldovenești de înaltă calitate, care vă vor încânta invitații. Fie că solicitați servicii individuale sau bufete, pauze de cafea, mic dejunuri, prânzuri sau cine, echipa noastră vă va servi la cel mai înalt nivel, așa cum este de așteptat într-o locație de clasă mondială.

Moldovan wine bottles_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

Vin

Castel Mimi este unul dintre cei mai buni producători de vinuri din Moldova, cu 65 de premii naționale și internaționale pe numele nostru. Colecția noastră de vinuri premiate, de calitate superioară, va fi atent selectată pentru a completa mâncarea servită la evenimentul dvs.

Wine blending workshop_Corporate Events Venue With Hotel

Tururi vinicole și ateliere

Vă putem, de asemenea, distra oaspeții cu tururi ghidate și degustări de vin, cursuri de gătit în tradiționalul cuptor moldovenesc sau ateliere de cupajare a vinului.

Corporate event group at table_Corporate Events Venue With Hotel

Planificarea evenimentelor corporate și muzica

De la alegerea meniului, până la asigurarea faptului că evenimentul dvs. corporate se desfășoară fără probleme, managerul de evenimente și bucătarul nostru vor fi alături, cu sfaturi și sugestii, pentru ca evenimentul dvs. să fie un succes. De asemenea, putem organiza concerte și acompaniament muzical pentru petreceri corporate.