Cea mai bună locație pentru concerte din Moldova

Gama unică de spații interioare și în aer liber transformă Castel Mimi în cel mai bun loc de concert în Moldova. Castelul nostru frumos și plin de istorie, grădinile veșnic verzi și terasele uimitoare în aer liber, sunt disponibile pentru închiriere și oferă un fundal perfect pentru concerte de diferite dimensiuni și niveluri de complexitate. Castel Mimi organizează, de asemenea, propriile sale concerte la care pot participa și doritori din rândul publicului.

ÎNTREBAȚI ACUM: Pentru detalii despre închirierea locației pentru concert, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md. Pentru a afla despre concertele organizate de Castel Mimi, vizitați pagina noastră de evenimente anuale.

Inchirierea locației pentru concert

Pentru detalii despre susținerea unui concert la Castel Mimi, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md. Castel Mimi poate organiza, de asemenea, concerte pentru nunți, evenimente private și corporate.

Pentru a afla mai multe despre participarea la evenimentele organizate de Castel Mimi, vizitați pagina noastră de evenimente anuale.