Cea mai bună locație pentru concerte din Moldova

Gama unică de spații interioare și în aer liber transformă Castel Mimi în cel mai bun loc de concert în Moldova. Castelul nostru frumos și plin de istorie, grădinile veșnic verzi și terasele uimitoare în aer liber, sunt disponibile pentru închiriere și oferă un fundal perfect pentru concerte de diferite dimensiuni și niveluri de complexitate. Castel Mimi organizează, de asemenea, propriile sale concerte la care pot participa și doritori din rândul publicului.

ÎNTREBAȚI ACUM: Pentru detalii despre închirierea locației pentru concert, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md. Pentru a afla despre concertele organizate de Castel Mimi, vizitați pagina noastră de evenimente anuale.

Outdoor concert_Moldova's Best Concert Venue

Scuarul mimi

Scuarul Mimi este punctul central din curtea Castelului Mimi și oferă priveliști care îți taie răsuflarea. Este locul ideal pentru concerte în aer liber și, împreună cu grădinile castelului, poate primi până la 15.000 de invitați.

Music concert_Moldova's Best Concert Venue

Pavilion

Pavilionul „Casa Luminii” este singura clădire din Moldova cu toți pereții realizați în totalitate din sticlă, oferind o priveliște de 360 de grade asupra castelului și grădinilor. Acesta este locul ideal pentru concerte cu 200-350 de invitați, având o dimensiune de 785 de metri pătrați.

Mimi cellars_Moldova's Best Concert Venue

Beciurile secrete

Beciurile de vin din inima Castelului Mimi oferă o locație unică și atmosferică, pentru concerte și spectacole. Această locație interioară poate găzdui 200-350 de oaspeți.

Music evening_Moldova's Best Concert Venue

Wine party room

Situată în incinta castelului, această locație dispune de un bar cu vinuri și canapele confortabile pentru o atmosferă relaxantă, perfect pentru o seară muzicală cu aproximativ 100 de invitați. Are o dimensiune de 219 metri pătrați.

Music on stage_Moldova's Best Concert Venue

Concerte castel mimi

Castel Mimi organizează de asemenea evenimente pe cont propriu, cu participarea artiștilor din Moldova și din străinătate. Aceste concerte sunt deschise publicului.

Inchirierea locației pentru concert

Pentru detalii despre susținerea unui concert la Castel Mimi, sunați-ne la +373 60 18 00 18 sau trimiteți-ne un e-mail la events@castelmimi.md. Castel Mimi poate organiza, de asemenea, concerte pentru nunți, evenimente private și corporate.

Pentru a afla mai multe despre participarea la evenimentele organizate de Castel Mimi, vizitați pagina noastră de evenimente anuale.