HOTEL BOUTIQUE, PISCINĂ ȘI SPA CU VIN

Castel Mimi Boutique Design Hotel, piscină și spa cu vin este o stațiune unică, cu o gamă largă de servicii de top. Situată în apropiere de Chișinău, Moldova, oferă relaxare la cel mai înalt nivel, așezată în locația uimitoare a cramei noastre. Citiți mai jos pentru a afla detalii despre hotelul nostru boutique sau pentru a afla mai multe despre piscina noastră în aer liber, sau spa-ul cu vin care se deschide în curând.

REZERVĂ O CAMERA LA HOTEL ACUM

Castel Mimi boutique hotel este o stațiune de 5 stele, care include șapte bungalouri unice, construite din piatră, proiectate de renumitul designer italian Arnaldo Tranti.

Fuziunea tradițiilor locale, elementele arhitecturale contemporane și designul minimalist sunt combinate cu eleganța, confortul și intimitatea. Fiecare bungalou are balcon, un pat dublu, baie, birou, TV digital cu ecran plat, mini-bar, ceainic, aparate de ceai și cafea, dulapuri, seifuri, WI-FI gratuit, aer condiționat și parcare gratuită.

Oaspeții au, de asemenea, acces gratuit la o piscină olimpică în aer liber și o piscina pentru copii, se pot bucura de grădinile și terasele Castel Mimi, sau pot lua masa la restaurantul nostru de fine dining și la barurile noastre.

Deschis:

Pe tot parcursul anului.

Preț per 24 de ore:

Luni – joi: 150 EUR per bungalou

Vineri – Duminică: 200 EUR per bungalou

Prețul include și:

Mic dejun, mini bar, acces nelimitat la piscină.

Pentru acompanierea șederii dvs. la castel mimi boutique hotel

De ce să nu acompaniați șederea dvs. la Castel Mimi cu un tur vinicol sau atelier, o masă la restaurantul nostru de fine dining sau la barurile noastre, o plimbare prin grădinile și terasele noastre sau cu participarea dvs. la unul dintre evenimentele noastre anuale.

Hotelul nostru boutique, piscina și spa-ul cu vin pot fi, de asemenea, închiriate ca parte a pachetelor noastre de evenimente corporate sau private.

Cum se ajunge la castel mimi boutique hotel, piscină și spa cu vin

Castel Mimi este situat în satul Bulboaca, la 30 km de aeroportul KIV și la 38 km de orașul Chișinău. Pentru a afla detalii despre cum să ajungeți în stațiunea noastră, vizitați pagina noastră de Contact.

noua zonă hotelieră se va deschide în 2021

Bathroom of bungalow_Boutique design hotel, pool and wine spa
Prin folosirea sistemului de rezervare, confirm că am citit și sunt de accord cu Termeni și condiții