Evenimente Anuale

În fiecare an, Castel Mimi găzduiește patru evenimente fascinante și captivante. Cu muzică live, bucătărie gastronomică tradițională și lumini de sărbătoare, mii de oameni, tineri și în vârstă, se pot bucura de deliciile sărbătorilor anuale desfășurate la Castel Mimi. De asemenea, găzduim concerte deschise publicului pe tot parcursul anului, așa că reveniți aici pentru a fi la curent sau pentru a ne urmări pe Facebook sau Instagram.

Rose day - people enjoy wine. Public annual events and outdoor concerts.

Rosé day - iunie

În fiecare an, în cea de-a doua sâmbătă din iunie, găzduim Ziua Rosé.

În ajun, biletele vor fi puse în vânzare. Urmăriți-ne pe social media pentru a afla imediat ce vor fi disponibile pentru cumpărare.

Open air concert. Public annual events and outdoor concerts.

Vinopera - septembrie

La începutul lunii septembrie a fiecărui an găzduim VinOPERA.

Biletele vor fi puse în vânzare din iulie. Urmăriți-ne pe social media pentru a afla imediat ce vor fi disponibile pentru cumpărare.

Local wine day. Public annual events and outdoor concerts.

Ziua vinului local - octombrie

În primul weekend al lunii octombrie a fiecărui an găzduim Ziua locală a vinului.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu luna august. Urmăriți-ne pe social media pentru a afla imediat ce vor fi disponibile pentru cumpărare.

Christmas markets children toasting marshmallows. Local wine day. Public annual events and outdoor concerts.

Piețele de Crăciun

În decembrie organizăm piețele noastre anuale de Crăciun.

Biletele vor fi puse în vânzare începând cu luna octombrie. Urmăriți-ne pe social media pentru a afla imediat ce vor fi disponibile pentru cumpărare.

Pentru acompanierea vizitei dvs. la un eveniment anual castel mimi

De ce să nu combinați vizita dvs. cu o ședere la hotelul nostru boutique, la piscină și la spa-ul cu vin; cu un tur vinicol sau atelier, o masă la restaurantul nostru de fine dining, la baruri sau cu o plimbare prin grădinile și terasele noastre.