Castel Mimi

La Castel Mimi suntem mândri de poziția noastră ca unul dintre cei mai buni producători de vin și una dintre cele mai frumoase destinații turistice din Moldova. Incluși în top 15 cele mai frumoase vinării din lume, noi prezentăm atât istorie, cât și arhitectură modernă celor 30.000 de vizitatori care vin în fiecare an din peste 80 de țări ale lumii. Vă invităm să vizitați singurul castel din Moldova, lăsându-ne să vă arătăm ceea ce face din Castelul Mimi o experiență cu adevărat de neuitat.

French oak barrels Moldova. What wine does Moldova make/All about Moldovan wine

tururi de vin și ateliere

Descoperiți povestea fascinantă din spatele Castelului Mimi și gustați unele dintre cele mai bune vinuri și bucate moldovenești. Încercați un atelier și învățați să faceți plăcinte tradiționale moldovenești, să amestecați propriul dvs. vin sau să degustați vinuri ca un profesionist.

Citește mai mult
Moldovan wine bottles_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

vinuri

Vinurile Castel Mimi sunt recunoscute la nivel mondial pentru calitatea lor rafinată, apreciată la cele mai importante concursuri naționale și internaționale, ocupând poziții de top.

Citește mai mult
Corporate event_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

evenimente corporate

Locația unică și spațiile de evenimente de la Castel Mimi oferă decorul perfect pentru evenimente corporate de orice tip și anvergură. Oferim echipamente de înaltă calitate, mâncare de talie mondială și planificare de evenimente.

Citește mai mult
Plate of traditional Moldovan food_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

restaurant și baruri

”Bufnița albă” este primul restaurant cu bucătărie fină din Moldova, unde vă puteți delecta cu gastronomia moldovenească tradițională, cu influențe fine ale bucătăriei franceze din Provence. Relaxați-vă apoi în luxul barului nostru sau al camerei noastre de petreceri cu vin/ Wine Party Room.

Citește mai mult
Wedding at Castel Mimi_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

nunți

Trăiește-ți nunta de basm înconjurat de frumusețea istorică a castelului nostru, grădinile veșnic verzi și uimitoarele terase în aer liber. Echipa noastră de bucătari și planificatori de evenimente vă va umple ziua cu vinuri, mâncăruri și muzică rafinate, cu amintiri care durează o viață.

Citește mai mult
Outdoor concert_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

evenimente și locații

Situat la doar o jumătate de oră de Chișinău, Castel Mimi, cu gama sa unică de spații pentru evenimente în aer liber și în interior, este locația perfectă pentru evenimente cu adevărat memorabile, precum petreceri private, concerte, expoziții, nunți și petreceri corporate.

Citește mai mult
Hotel and pool_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

hotel boutique, piscină și spa de vin

Castel Mimi găzduiește un hotel de design boutique de 5 stele și o piscină în aer liber. Vara se va deschide un spa de vin, completând confortul, eleganța și intimitatea de care vă puteți bucura în stațiunea noastră de clasă mondială.

Citește mai mult

evenimente anuale

În fiecare an Castel Mimi este gazda a patru evenimente fascinante și captivante. Cu muzică live, mâncare gastronomică tradițională și lumini de sărbătoare, mii de oameni, tineri și bătrâni, se pot bucura de deliciile sărbătorilor anuale desfășurate la Castel Mimi.

Citește mai mult
Time cellar_Moldova's top tourist attraction

beciul timpului

În beciurile Castel Mimi, așteaptă să fie descoperit un miracol, cunoscut sub numele de Masa Timpului. Te va purta înapoi în timp și va scoate la lumină istoria fascinantă a singurului castel din Moldova.

Musical fountain_Top Moldovan winery with tours, hotel, restaurant and event venues

fântâna colorată

Terasa noastră în aer liber găzduiește prima fântână muzicală din Moldova. Vizitatorii și oaspeții noștri vor fi uimiți de spectacolul extraordinar de lumini, admirat pe fundalul castelului nostru istoric.