EN   •            RU Acasă
lorem ipsum dolor sit

CURTEA

Castel Mimi reprezintă un wine resort unic în Republica Moldova, amplasat pe un teren cu o suprafaţă de peste 200.000 de metri pătraţi, într-un concept care unește trecutul, prezentul şi viitorul. Complexul turistic curpinde un șir de cladiri ecletice și spații irezistibile, realizate cu ajutorul Studioului de design italian Arnaldo Tranti, care vor contribui la satisfacerea exigențelor vizitatorilor printr-o gama larga de servicii.

PISCINA

PISCINA

Disponibilă în curând…
Castel Mimi va dispune de o piscina semi-olimpică, în aer liber, perfectă pentru a te răcori în zilele de canicula, împreună cu prietenii sau familia.

PAVILIONUL COPIILOR

Pavilionul copiilor

Disponibil în curând…
Locul dedicat exclusiv copiilor, cu numeroase jocuri distractive si interactive.

GRADINA

GRADINA

Inspirată din tradiţia medievală, gradina este încununata cu o bucatarie în stil național. Un spațiu dominat de arome revigorante de ierburi, flori și legumelor proaspete. Aici veți putea partecipa la lecții de gătit sau să urmăriţi spectacole culinare.

MIMI SQUARE

MIMI SQUARE

Platforma centrală din curtea interioară a Castel Mimi este dotată cu o fantana artizanala care va fi animata cu muzică şi show-uri de lumini. Totodata, Mimi Square este un loc ideal pentru concerte şi evenimente în aer liber. Poate găzdui până la 5 000 de persoane.

TERASELE VERZI

TERASELE VERZI

Trei terase verzi stratificate pot acomoda orice fel de eveniment open air. Aici pot fi amplasate mese pentru a până la 2 000 de persoane.

VINEYARD

VINEYARD

Disponibil în curând. Spațiul dedicat celor care doresc să se apropie de cultura vitivinicola. Aici vor crește zeci de specii de viță de vie europeană pentru a celebra diversitatea și complexitatea sferei vitivinicole mondiale.

LABIRINTUL

LABIRINTUL

Un labirint viu, format din plante veșnic verzi, va fi locul unde să te pierzi sau să te ascunzi de restul lumii, reprezentând o antiteză haotică față de ordinea ce domina cea mai mare parte a grădinelor Castelului Mimi.