RU Acasă
lorem ipsum dolor sit layer layer layer layer layer layer layer

VIN PENTRU CLIPE FERICITE

Castel Mimi anunță o ofertă specială pentru toți cei care organizează nunți sau alte evenimente private importante din viață – Castel Mimi – vin pentru clipe fericite! Câștigă o sesiune foto în valoare de 200 euro la Castel

VIN PENTRU CLIPE FERICITE


Ofertă specială! Castel Mimi – vin pentru clipe fericite! Câștigă o sesiune foto în valoare de 200 euro la Castel
Astfel, toți cei care vor cumpăra 50 de sticle de vin din gama “classic” Castel Mimi (divinuri sau alte produse ale companiei în valoare minimă de 5000 lei), vor primi o sesiune foto gratuită la Castel Mimi (în valoare de 200 de euro). Oferta este valabilă pentru toți cei care celebrează clipe fericite din viață: nunți, cumătrii sau alte evenimente (și care au împlinit vârsta legală de 18 ani).

Nu este obligatoriu ca nunta sau evenimentul să aibă loc la Castel Mimi: oferta este valabilă pentru cei care sărbătoresc clipe fericite indiferent de locație. Vinul poate fi cumpărat direct la producător sau la distribuitorul oficial Drink SHOP.
Oferta este supusă unor termene și condiții, în limita stocului disponibil, în perioada 20.06.2017 – 30.09.2017. Regulamentul campaniei poate fi consultat aici.
Vinurile Castel Mimi transmit o istorie de peste un secol. Uneori, vinurile noastre vorbesc despre tradiţii, oameni şi talente, alteori – despre podgorii însorite şi o climă ideală. Mai bine de un veac, vinurile noastre evocă pasiunea oamenilor deosebiţi pentru vinuri desăvârşite. Medaliate la cele mai prestigioase concursuri internaționale, vinurile Castel Mimi sunt vinuri pentru clipe fericite!